Καφές αλεσμένος espresso με μανιτάρι Shiitake 227g

 13,95

Καφές σκούρου καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρια Shiitake

Ο βιολογικός γκουρμέ καφές με μανιτάρι Shiitake προσφέρει έναν συνδυασμό πλούσιας γεύσης καφέ και διατροφικών οφελών των μανιταριών Shiitake. Προσφέρει γεύση γήινη και umami.

Τα μανιτάρια Shiitake ενισχύουν την ανοσοποιητική λειτουργία, την καρδιαγγειακή υγεία και παρέχουν βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Ο καφές προσφέρει αντιοξειδωτικά και ήπια ενεργειακή ώθηση, χωρίς νευρικότητα και φιλική προς το στομάχι.

Καφές φίλτρου με μανιτάρι Shiitake 227g

 13,95

Καφές σκούρου καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρια Shiitake

Ο βιολογικός γκουρμέ καφές με μανιτάρι Shiitake προσφέρει έναν συνδυασμό πλούσιας γεύσης καφέ και διατροφικών οφελών των μανιταριών Shiitake. Προσφέρει γήινη γεύση με νότες umami.

Τα μανιτάρια Shiitake ενισχύουν την ανοσοποιητική λειτουργία, την καρδιαγγειακή υγεία και παρέχουν βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Ο καφές προσφέρει αντιοξειδωτικά και ήπια ενεργειακή ώθηση, χωρίς νευρικότητα.

Καφές με μανιτάρι Shiitake, ολόκληροι κόκκοι 1Κg

 49,95

Καφές σκούρου καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρια Shiitake

Ο βιολογικός γκουρμέ καφές με μανιτάρι Shiitake προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό πλούσιας γεύσης καφέ και διατροφικών οφελών των μανιταριών Shiitake. Προσφέρει γεύση γήινη και umami.

Τα μανιτάρια Shiitake ενισχύουν την ανοσοποιητική λειτουργία, την καρδιαγγειακή υγεία και παρέχουν βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Ο καφές αυτός είναι φιλικός προς το στομάχι και προσφέρει ήπια ενεργειακή ώθηση.

Καφές φίλτρου με μανιτάρι Chaga 227g

 13,95

Καφές μέτριου-σκοτεινού καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με άγριο μανιτάρι Chaga

Ο γκουρμέ καφές με μανιτάρι Chaga προσφέρει μοναδικό και πλούσιο προφίλ γεύσης, με βαθιά, γήινη γεύση και νότες ξύλου και ξηρών καρπών. Η ήπια γλυκύτητα εξισορροπεί τη γήινη γεύση, προσφέροντας μια ικανοποιητική εμπειρία χωρίς νευρικότητα και φιλική προς το στομάχι.

Καφές με μανιτάρι Chaga, ολόκληροι κόκκοι 227g

 13,95

Καφές μέτριου-σκοτεινού καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με άγριο μανιτάρι Chaga

Ο γκουρμέ καφές με μανιτάρι Chaga προσφέρει μοναδική και πλούσια γεύση, με βαθιά, γήινη γεύση και νότες ξύλου και ξηρών καρπών. Η ήπια γλυκύτητα εξισορροπεί τη γήινη γεύση, προσφέροντας μια ικανοποιητική εμπειρία χωρίς νευρικότητα και φιλική προς το στομάχι.

Καφές αλεσμένος espresso με μανιτάρι Chaga 227g

 13,95

Καφές μέτριου-σκοτεινού καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με άγριο μανιτάρι Chaga.

Ο γκουρμέ καφές με μανιτάρι Chaga προσφέρει μοναδική γεύση με βαθιές, γήινες νότες και υποτόνους ξύλου και ξηρών καρπών. Μια ήπια γλυκύτητα ισορροπεί τη γήινη γεύση, προσφέροντας μια ικανοποιητική εμπειρία χωρίς νευρικότητα και φιλική προς το στομάχι.

Καφές αλεσμένος espresso με μανιτάρι Lion’s Mane 227g

 13,95

Καφές ελαφριου-μέτριου καβούρδισματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρι Lion’s Mane.

Βιολογικός γκουρμέ καφές με ελαφριά, μέτρια γεύση και γήινο, πλούσιο άρωμα umami από το Lion’s Mane.

Ιδανικός για φρεσκοκομμένο καφέ σε μηχανές εσπρέσο ή καφετιέρες εσπρέσο. Απολαύστε δύο φλιτζάνια την ημέρα για ισορροπημένη ενέργεια χωρίς νευρικότητα. Ο καφές αυτός είναι φιλικός προς το στομάχι και προσφέρει έμπνευση και φυσική ώθηση.

Καφές αλεσμένος με μανιτάρι τρεμέλλα 227g

 13,95

Καφές σκοτεινού καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρια Tremella και Maitake.

Βιολογικός γκουρμέ καφές με πλούσια γεύση και νότες αμυγδάλου, συνδυασμένος με γήινο άρωμα από τα δύο μανιτάρια. Ιδανικός για εσπρέσο σε μηχανές ή καφετιέρες εσπρέσο. Απολαύστε δύο φλιτζάνια ημερησίως για ηρεμία και ενέργεια χωρίς νευρικότητα.

Καφές αλεσμένος με μανιτάρι Reishi (Γανόδερμα), 227g

 13,95

Καφές μέτριου καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρι Reishi.

Βιολογικός γκουρμέ καφές με ισορροπημένη, μέτρια γεύση και γήινο άρωμα umami από το Reishi.

Ιδανικός για φρεσκοκομμένο καφέ εσπρέσο σε μηχανές εσπρέσο ή καφετιέρες εσπρέσο. Απολαύστε δύο φορές την ημέρα για ισορροπία και ήρεμη ενεργειακή ώθηση χωρίς νευρικότητα.

Καφές με μανιτάρι Reishi (Γανόδερμα), ολόκληροι κόκκοι 1Κg

 49,95

Καφές μέτριου καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρι Reishi.

Βιολογικός γκουρμέ καφές με ισορροπημένη γεύση και γήινο άρωμα umami από το Reishi. Ιδανικός για φρεσκοκομμένο καφέ φίλτρου ή ελαφρύ εσπρέσο. Απολαύστε δύο φορές την ημέρα για ηρεμία και ενέργεια χωρίς νευρικότητα.

Καφές με μανιτάρι τρεμέλλα, ολόκληροι κόκκοι 1Κg

 49,95

Καφές σκοτεινού καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρια Tremella και Maitake.

Βιολογικός γκουρμέ καφές με πλούσια γεύση, νότες αμυγδάλου και γήινο άρωμα από τα δύο μανιτάρια. Ιδανικός για δυνατό καφέ φίλτρου ή εσπρέσο. Απολαύστε δύο φλιτζάνια ημερησίως για ηρεμία και ενέργεια χωρίς νευρικότητα.

Καφές με μανιτάρι Lion’s Mane , ολόκληροι κόκκοι, 227g

 13,95

Καφές ελαφριου΄-μέτριου καβουρδίσματος και χαμηλής οξύτητας με μανιτάρι Lion’s Mane.

Βιολογικός γκουρμέ καφές με ελαφριά και μεσαία γεύση, εμπλουτισμένος με γήινη, πλούσια γεύση umami από το μανιτάρι Lion’s Mane.

Ιδανικός για φρεσκοκομμένο καφέ φίλτρου ή ελαφρύ εσπρέσο. Διατηρήστε καλή διάθεση απολαμβάνοντας δύο φλιτζάνια την ημέρα. Ο καφές αυτός είναι φιλικός προς το στομάχι, χωρίς νευρικότητα.